Over ons

Switch is een geheel nieuw concept in Amsterdam! Een initiatief van 3 creatieve en sportieve ondernemers met elk ons eigen expertise.

Toen Nederland in 2020 in de ban was van het Corona virus moesten de sportscholen de deuren sluiten. Wij zijn vol passie, motivatie en enthousiasme begonnen met het geven buitentrainingen in het Westerpark. En met succes, want iedere week zagen wij de groepen deelnemers groeien! Er kwamen steeds weer nieuwe gezichten met grote glimlach naar ons toe. Dit heeft ons doen besluiten onze krachten te bundelen en de buitentrainingen uit te gaan breiden naar unieke locaties verdeeld over de hele stad.

Bij ons kun je ‘switchen’ tussen de lekkerste workouts, tussen de mooiste locaties en tussen de allerbeste trainers. Op deze manier zorgen wij ervoor dat iedereen bij ons welkom is! Zowel jong als oud kan bij ons op zijn/haar eigen niveau komen trainen. Het doel van Switch is nog meer Amsterdammers fit en gelukkig maken!

Muziek speelt een belangrijke rol tijdens de workouts omdat wij geloven dat de juiste muziek jou net dat extra zetje kan geven. En natuurlijk is de combinatie van de juiste muziek en een fantastische locatie ook heel belangrijk voor de beleving van het sporten.

Menu