Over ons

Switch is een geheel nieuw concept in Amsterdam! Een initiatief van 3 creatieve en sportieve ondernemers met elk ons eigen expertise.

Toen Nederland in 2020 in de ban was van het Corona virus moesten de sportscholen de deuren sluiten. Wij zijn vol passie, motivatie en enthousiasme begonnen met het geven buitentrainingen in het Westerpark. En met succes, want iedere week zagen wij de groepen deelnemers groeien! Er kwamen steeds weer nieuwe gezichten met grote glimlach naar ons toe. Dit heeft ons doen besluiten onze krachten te bundelen en de buitentrainingen uit te gaan breiden naar unieke locaties verdeeld over de hele stad.

Waar wij tot en met juli 2022 ‘switchten’ tussen de mooiste locaties met onze workouts hebben wij nu alles naar een prachtige locatie middenin de Jordaan gebracht! In Het Marnix kun je bij ons nog steeds ‘switchen’ tussen de beste workouts in het zwembad, de boutique en de grote zaal. Op deze manier zorgen wij ervoor dat iedereen bij ons welkom is! Zowel jong als oud kan bij ons op zijn/haar eigen niveau komen trainen. Het doel van Switch is nog meer Amsterdammers fit en gelukkig maken!

×

Hi!

Welkom bij Switch Workout. Klik hieronder op ons logo om contact met ons op te nemen via whatsapp.

× Contact ons via whatsapp!