Trainers

Luciano Losacco

Aqua Bootcamp, Aqua HIIT, Aqua Jogging, Aqua Total Body Workout, Aqua 50Fit & Personal Training

Iets doen wat je leuk vindt en daar je werk van maken is een zegen! Sinds 2010 breng ik mijn motto “fit, sterk en gelukkig” over op zowel kinderen als volwassenen en binnen scholen maar ook bedrijven. Geen uitdaging is mij te groot en daarom werk ik vanuit een ‘nee is geen optie’ principe.

Sanna Lotze

Zumba, Abs&Booty, Total Body Workout, HIIT & Aqua Jogging

Zolang als ik mij kan herinneren hou ik van muziek en dansen. Al sinds 2009 mag ik die liefde en passie overgeven op de mensen die deelnemen aan mijn lessen. Dans is voor mij dan ook dé manier om mijn emoties en passie over te brengen op anderen.

Muriël Romijn

Aqua Bootcamp, Aqua HIIT, Aqua Jogging, Aqua 50Fit, Float Yoga, Float HIIT, Body Flow, Bodypump & Personal Training

Ik geloof dat iedereen de beste versie van zichzelf wil en kan zijn. Met mijn workouts en lessen wil ik daar graag mijn steentje aan bijdragen. Ik sta altijd met een grote glimlach voor je klaar en plezier in het sporten staat bij mij dan ook voorop!

Joris Ottow

Bodyattack & Bodypump

Met mijn energie en passie voor groepslessen wil ik je motiveren om nog dieper te gaan en sterker en fitter te worden.

René Bod

Bodyattack & Bodypump

“If you do what you love, you’ll never work a day in your life” geldt ook zeker voor samen sporten. In mijn lessen zetten we de fun van samen zweten, springen en fit worden centraal. Iedereen is welkom en je traint helemaal op je eigen tempo. Samen met een grote glimlach over de eindstreep!

Christian Hansen

Aqua Zumba

Ik zing en dans al sinds ik klein was and naarmate ik ouder werd realiseerde ik me dat ik anderen kon helpen met de kracht van muziek en verbinding. Ik woog ooit 154 kg en kwam erachter dat je kan afvallen en je beter kan voelen zonder zware gewichten te hoeven heffen elke dag. In mijn lessen is er geen oordeel, niemand die kijkt of je de dans goed uitvoert, hoe groot of klein je ook bent. We komen allemaal met hetzelfde doel, een beetje beter worden dan we gister waren: na mijn les hoop ik dat je dit voelt! Als je fit wilt worden, als je door de pijn heen wilt gaan, als je stress kwijt wil, als je wil genieten van muziek in combinatie met de mooie bewegingen in het water dan is dit de les voor jou! Deze unieke Aqua Zumba ervaring vind je nergens anders in Nederland! Veel deelnemers zeggen dat dit beter is dan therapie! Wees je mooie zelf en doe mee in de liefde op dinsdagavond. Ik weet zeker dat je terugkomt voor meer!

Eudia Zebeda

Body Flow

De zondag is mijn favoriete dag; Body Flow met mijn deelnemers geeft mij nieuwe energie voor de nieuwe week! Bewust, met aandacht en rust met jouw lijf bezig zijn is de ideale manier om op te laden en stil te staan bij datgene waar je behoefte aan hebt.

 

 

Daisy Alsemgeest

Essentrics

Free your body and the rest will follow! Aandachtig, zacht, soepel en tegelijk krachtig bewegen: dat is wat ik je wil laten ontdekken in een les essentrics. De focus ligt in mijn les op plezier, ontspanning en compassie voor je lichaam. En dat heerlijke gevoel van rust en ruimte dat we zo creëren neem je mee naar de rest van je dag.

Yuna Backx

Float Yoga

Voor mij is yoga thuis komen bij jezelf, luisteren naar je lichaam, grenzen opzoeken en voor een groot deel acceptatie van dat wat aanwezig is. Voeg hier het element water aan toe en ervaar een heerlijk moment voor jezelf op je float board. Deze drijvende yogamat brengt en houdt je helemaal in het hier en nu en voegt een extra dimensie toe aan jouw yoga practice.

Simon

Bodypump

Mijn naam is Simon en ik kom oorspronkelijk uit Engeland. Ik vind het heerlijk om naast mijn kantoorbaan met mensen samen te werken en bezig te zijn met onze gezondheid, fitheid en vooral vrolijkheid. In mijn les kan je dus een goede workout verwachten, maar daarnaast is er ook ruimte voor een lach, een stukje luchtigheid en ontspanning. Plezier in trainen is voor mij de dagelijkse drijfveer. 

 

Francoise van der Rande

Aqua Fifty Fit

Iedere donderdagmiddag is het een feestje bij de Aqua Fifty Fit! In mijn les kan je rekenen op gezellige muziek en gezellige mensen, wat maakt dat het een heerlijke water workout zal zijn.

×

Hi!

Welkom bij Switch Workout. Klik hieronder op ons logo om contact met ons op te nemen via whatsapp.

× Contact ons via whatsapp!