Trainers

Luciano Losacco

Aqua Bootcamp, Aqua HIIT, Aqua Jogging, Aqua Fifty Fit, Booty & Personal Training

Iets doen wat je leuk vindt en daar je werk van maken is een zegen! Sinds 2010 breng ik mijn motto “fit, sterk en gelukkig” over op zowel kinderen als volwassenen en binnen scholen maar ook bedrijven. Geen uitdaging is mij te groot en daarom werk ik vanuit een ‘nee is geen optie’ principe.

Sanna Losacco Lotze

Zumba, Abs&Booty, Total Booty Workout & HIIT

Zolang als ik mij kan herinneren hou ik van muziek en dansen. Al sinds 2009 mag ik die liefde en passie overgeven op de mensen die deelnemen aan mijn lessen. Dans is voor mij dan ook dé manier om mijn emoties en passie over te brengen op anderen.

Muriël Romijn

Aqua Bootcamp, Aqua HIIT, Aqua Jogging, Aqua Fifty Fit, Abs&Booty, Float Yoga, Float HIIT, Total Booty Workout, BBB Yoga, Bodypump & Personal Training

Ik geloof dat iedereen de beste versie van zichzelf wil en kan zijn. Met mijn workouts en lessen wil ik daar graag mijn steentje aan bijdragen. Ik sta altijd met een grote glimlach voor je klaar en plezier in het sporten staat bij mij dan ook voorop!

Joris Ottow

Bodyattack & Bodypump

Met mijn energie en passie voor groepslessen wil ik je motiveren om nog dieper te gaan en sterker en fitter te worden.

René Bod

Bodyattack & Bodypump

“If you do what you love, you’ll never work a day in your life” geldt ook zeker voor samen sporten. In mijn lessen zetten we de fun van samen zweten, springen en fit worden centraal. Iedereen is welkom en je traint helemaal op je eigen tempo. Samen met een grote glimlach over de eindstreep!

Christian Hansen

Aqua Zumba

Ik zing en dans al sinds ik klein was and naarmate ik ouder werd realiseerde ik me dat ik anderen kon helpen met de kracht van muziek en verbinding. Ik woog ooit 154 kg en kwam erachter dat je kan afvallen en je beter kan voelen zonder zware gewichten te hoeven heffen elke dag. In mijn lessen is er geen oordeel, niemand die kijkt of je de dans goed uitvoert, hoe groot of klein je ook bent. We komen allemaal met hetzelfde doel, een beetje beter worden dan we gister waren: na mijn les hoop ik dat je dit voelt! Als je fit wilt worden, als je door de pijn heen wilt gaan, als je stress kwijt wil, als je wil genieten van muziek in combinatie met de mooie bewegingen in het water dan is dit de les voor jou! Deze unieke Aqua Zumba ervaring vind je nergens anders in Nederland! Veel deelnemers zeggen dat dit beter is dan therapie! Wees je mooie zelf en doe mee in de liefde op dinsdagavond. Ik weet zeker dat je terugkomt voor meer!

Tanja Haringa

Bodypump

Je hebt altijd energie voor Bodypump, ook al is het een klein beetje en lonkt het terras of de bank. Het is een uur(tje) full body workout, op motiverende muziek, alle spiergroepen pakken we aan en je krijgt er zoveel energie voor terug! Train voor de beste versie van jezelf, lekker ff vlammen op het eind van je werkdag! En daarna kun je niet meer zonder en pak je die les in het weekend ook nog mee.

Daisy Alsemgeest

Essentrics

Free your body and the rest will follow! Aandachtig, zacht, soepel en tegelijk krachtig bewegen: dat is wat ik je wil laten ontdekken in een les essentrics. De focus ligt in mijn les op plezier, ontspanning en compassie voor je lichaam. En dat heerlijke gevoel van rust en ruimte dat we zo creëren neem je mee naar de rest van je dag.

Yuna Backx

Float Yoga

Voor mij is yoga thuis komen bij jezelf, luisteren naar je lichaam, grenzen opzoeken en voor een groot deel acceptatie van dat wat aanwezig is. Voeg hier het element water aan toe en ervaar een heerlijk moment voor jezelf op je float board. Deze drijvende yogamat brengt en houdt je helemaal in het hier en nu en voegt een extra dimensie toe aan jouw yoga practice.

Elisa Willems

Aqua Total Body Workout & AquaBBB

Toen ik op mijn 22e begon ik met Aqua sport lessen geven wist ik het meteen; mijn hart ligt bij het water en daarom ben ik mij hierin gaan specialiseren. Aqua sport is mijn passie en het is wat ik het allerliefste doe binnen de muren van Het Marnix. Het leukste aan Aqua sport vind ik het water gebruiken in de oefeningen; hoe meer weerstand, hoe zwaarder het wordt! De AquaBBB is echt mijn les, in 2006 ging Het Marnix opnieuw open en toen heb ik deze les opgezet. Ik ben zelf gek op buik, billen en been oefeningen!

Mijn bijnaam is niet voor niks Aqua Diva Elisa, deze naam heb ik zo’n 16 jaar geleden gekregen van een bezoeker.

Francoise van der Rande

Aqua Fifty Fit

Iedere donderdagmiddag is het een feestje bij de Aqua Fifty Fit! In mijn les kan je rekenen op gezellige muziek en gezellige mensen, wat maakt dat het een heerlijke water workout zal zijn.