Workouts

Abs&Booty

Wij beloven dat deze workout net zo fijn is als de naam doet vermoeden. De buik en de billen zijn voor veel mensen toch wel de lekkerste spiergroepen om te trainen en dat is precies de reden dat wij deze workout aanbieden in onze Booty Boutique! Burning abs en booty zijn gegarandeerd!

BBB Yoga

Onze BBB Yoga les les is een heerlijke yoga les die zich richt op de buik, billen en benen. Mooie strakke en sterke spieren willen we natuurlijk allemaal trainen en hoe fijn is het als je jouw lichaam dan ook nog eens flexibeler en soepeler kan maken?! Je hoeft niet lenig te zijn, we focussen ons meer op het leren kennen van ons lichaam om op die manier bewuster van jouw lijf te worden.

BODYATTACK

Wij presenteren met gepaste trost deze killer van een BODYATTACK™ workout! Van beginner tot gevorderd, wij dagen iedereen uit tot het maximale te gaan! Springen, rennen, high knees en doorknallen! Je boekt snel resultaat en wij durven te wedden dat je binnen de kortste keren verslaafd bent aan BODYATTACK™!

BODYPUMP

BODYPUMP is een workout voor iedereen die zijn of haar hele lichaam wil versterken. Tijdens deze les dagen we al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Onder begeleiding van fantastische muziek en professionele trainers die je helpen bij het maken van jouw eigen gewichtkeuze zal deze workout je helpen om de resultaten te behalen waar je naar streeft!

Booty

Let’s work that booty! Billen trainen willen we allemaal en dat is precies wat we doen tijdens deze les. Ook de benen en de buikspieren krijgen de aandacht die zij verdienen, want die gaan zo goed bij een stel mooie en sterke billen. Zoals je van Switch Workout gewend bent wordt het zweten en hard werken en dat is het absoluut waard!

Essentrics

Essentrics is een dynamische total body stretch workout waarbij we werken aan het vergroten van onze kracht en het verlengen van onze spieren. Met invloeden van tai chi en ballet is deze les heerlijk voor zowel jong als oud. Bewust en met aandacht met jouw lijf bezig zijn is wat we doen doordat we in de stretches vloeiend blijven bewegen dringen we helemaal door tot in het bindweefsel.

HIIT

Are you ready to HIIT it?! Tijdens deze heerlijke HIIT-training wissel je explosieve en intensieve oefeningen gericht op het vergrote van jouw kracht en conditie af met korte momenten waarin je even op adem kan komen. Op deze manier vergroot jij jouw uithoudingsvermogen en je blijft zelfs na de training verbranden!

Total Booty Workout

Tijdens onze Total Booty Workout komt het hele lichaam aan bod! Bereid je dus voor op een heerlijke workout, zweten en hard werken met extra liefde en aandacht voor de billen!

Zumba

Wij weten zeker dat jij hierbij wilt zijn! Kom en blijf helemaal in shape terwijl je danst op met de lekkerste Zumba beats. Wij zorgen ervoor dat je maximaal calorieën verbrandt en toveren gegarandeerd een grote glimlach op jouw gezicht!

Aqua BBB

Ben jij opzoek naar dé ideale workout voor nog sterkere en strakkere billen, buik en benen?! Dan is deze workout wat je zoekt! Intens, uitdagend maar vooral ook heel leuk met de juiste muziek en onze enthousiaste trainers die je dat zetje geven om nog iets verder te gaan. We maken gebruik van de weerstand van het water om onze spieren te versterken en maximaal calorieën te verbranden. 

Aqua Bootcamp

Aqua Bootcamp is een heftige full body workout voor de echte diehards! Met lekkere muziek knal jij deze bootcamp workout, waarbij we jou uitdagen in zowel kracht als conditie in het water. Onder begeleiding van ervaren trainers die je voorzien van adviezen om de oefeningen goed uit te voeren en motiveren om nog net iets verder te gaan, haal jij optimaal resultaat uit de workout.

Aqua HIIT

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Bij Aqua HIIT word jij onder begeleiding van ervaren trainers en ondersteund door goede muziek tot het maximale uitgedaagd om periodes keihard te gaan en te pieken in jouw hartslag. Deze periodes worden afgewisseld met korte momenten waarbij je heel even op adem kunt komen, maar stilstaan is geen optie! Op deze manier vergroot jij jouw uithoudingsvermogen en blijf je zelfs na de training nog verbranden! 

Aqua Joggen

Aqua joggen is een workout waarbij we lopen, joggen en rennen in het zwembad zonder dat onze voeten bij de bodem kunnen. Dit klinkt misschien makkelijk, maar door de weerstand van het water is aqua joggen veel uitdagender dan een rondje in het park. In deze les wordt je uitgedaagd doordat we zowel onze conditie als kracht trainen en het joggen wordt dus afgewisseld met kracht oefeningen voor onze armen, benen, buik en rug waarbij we gebruik maken van de weerstand van het water. Een echte total body workout dus! Je draagt een wetbelt om je middel, waardoor het makkelijker is om te blijven drijven. Deze les is voor iedereen, je kunt het zo zwaar maken als je zelf wilt!

Aqua Total Body Workout

Het hele lichaam trainen in het aangename warme water van Het Marnix, dat wil jij toch ook? Na een pittige warming-up worden alle grote spiergroepen goed aangepakt, met behulp van bijvoorbeeld aqua dumbells en flexibeams. De krachttraining wordt afgewisseld met oefeningen waarbij we de hartslag flink omhoog zullen brengen zodat we naast kracht ook conditie opbouwen. 

Aqua Zumba

Van dansen word iedereen blij en nu gaan we dat ook doen in het zwembad van Het Marnix! Aan de ene kant geeft het water meer intensiteit aan de workout, omdat we dansen tegen de weerstand van het water. Aan de andere kant geeft het water verlichting bij bewegingen waarbij we springen. Deze les is dus echt voor iedereen! Onze fantastische trainer Christian geeft deze les vol energie en passie!

Aqua 50Fit

Heb je de mooie leeftijd van 50 jaar al bereikt?! Dan ben je van harte welkom bij onze speciale ‘50Fit’ workout! Tijdens deze lessen dagen wij je uit om jouw lijf fit en sterk te houden. De muziekkeuze, het tempo van de uitvoering en ook de oefeningen zelf zullen in deze les aangepast worden op de leeftijd van de groep. Maar vergis je niet, deze les is nog steeds pittig en richt zich specifiek op het opbouwen van kracht voor de spieren, maar ook het vergroten van de flexibiliteit en het verbeteren van de conditie. Na de les is er nog ruimte om uit te zwemmen, om het lichaam ook weer tot rust te brengen en te beginnen aan het herstel.

Float HIIT

De Float HIIT is een heftige workout op floatboards die in het zwembad liggen voor de echte diehards! Met goede knal muziek wordt jij tot het maximale uitgedaagd om periodes keihard te knallen en pieken in jouw hartslag. Deze periodes worden afgewisseld met momenten waarbij je even op adem kunt komen. Op deze manier vergroot jij jouw uithoudingsvermogen en blijf je zelfs na de training nog na verbranden! Wij doen er alles aan om jou te motiveren en uit te dagen om net even verder te gaan, zodat jij optimaal resultaat uit de les haalt.

Float Yoga

Yoga is al heerlijk, maar hoe leuk is het om dit te doen op het water?! Tijdens deze les zoeken we de grenzen van onze oefeningen en houdingen op. We dagen onze balans extra uit, omdat we drijven op floatboards in het zwembad! De warme omgeving en het geluid van het water geven een extra beleving aan deze les. Wij gaan voor de perfecte balans tussen in- en ontspanning en een heerlijke manier om je nog bewuster te worden van jouw lijf!

×

Hi!

Welkom bij Switch Workout. Klik hieronder op ons logo om contact met ons op te nemen via whatsapp.

× Contact ons via whatsapp!