Workouts

Zumba

Wij weten zeker dat jij hierbij wilt zijn!

Een uur knallen, feesten en dansen met onze eigen Zumba Queen Sanna! Zij krijgt jou helemaal in shape met de lekkerste beats en zorgt ervoor dat je maximaal calorieën verbrandt! Wij garanderen dat je met een grote glimlach naar buiten loopt!

Aqua Bootcamp

Aqua Bootcamp is een intensieve full body workout op muziek, gericht op kracht en conditie in het aangename warme water en op de kant. Je wordt voorzien van adviezen om de oefeningen zo goed mogelijk uit te voeren en uitgedaagd om net even verder te gaan, zodat jij optimaal resultaat uit de les haalt.

ZumbaShape

Tijdens deze heerlijke fusionles kan iedereen keihard aan de slag! Sanna en Muriël bundelen hun krachten en laten je 60 minuten heerlijk zweten.

Dansen op één van onze prachtige locaties met jouw losse heupjes op de swingende tropische Zumba beats en vervolgens een pittige total body shape workout wil jij toch ook niet missen?!

BootyShape

Kom jij ook jouw booty shapen?! Billen trainen willen we natuurlijk allemaal en onze trainers staan voor jou klaar op de meest bijzondere locaties om precies dat te doen! Zoals je van Switch gewend bent wordt het zweten en hard werken en dat is het absoluut waard!

Power Hour

Ben jij klaar voor een killer POWER workout?! Deze les is speciaal voor de echte diehards en iedereen die houdt van lekker hard trainen en veel zweten. Ook de muziek wordt zorgvuldig uitgekozen en motiveert jou om nog een tandje bij te schakelen!

Yoga

Tijdens onze yogales wordt gezorgd voor dé perfecte balans tussen inspanning en ontspanning en wordt gewerkt aan het vergroten van jouw kracht, het uitdagen van jouw flexibiliteit en het beter leren luisteren naar jouw lichaam. Een heerlijk begin of fijne afsluiting van jouw dag op een unieke locatie!

Power Attack

Heb jij na een dag werken nog genoeg energie over?! Dan presenteren wij met gepaste trost deze killer van een Attack workout met ons eigen Powerhouse Joris! Een uur lang springen, rennen, high knees en doorknallen!

HIIT

High Intensity Interval Training, klinkt dat ook als muziek in jouw oren? Periodes waarbij we keihard knallen en pieken in onze hartslag worden afgewisseld moet periodes waarbij we even op adem kunnen komen. Op deze manier vergroot jij jouw uithoudingsvermogen en blijf je zelfs na de training nog na verbranden!

Total Body Workout

Tijdens deze training komt jouw hele lichaam aan bod. Een lekkere aerobics warming-up wordt gevolgd door kracht en cardio oefeningen, zodat jij aan het einde van de les (en de dagen erna) voelt dat je iedere spier in je lichaam hebt uitgedaagd!

Balance

Dit is dé workout voor jou als jij houdt van yoga en pilates. Deze les biedt een hele fijne combinatie tussen training en ontspanning en door de ontspanning aan het einde ga jij vol nieuwe energie de deur weer uit.

HIIT That Booty

Are you ready to HIIT that booty?! Tijdens deze heerlijke HIIT-training wissel je explosieve en intensieve oefeningen af met korte momenten waarin je even op adem kan komen. Op deze manier vergroot jij jouw uithoudingsvermogen en je blijft zelfs na de training verbranden!

Total Booty Workout

Tijdens onze Total Booty Workout komt het hele lichaam aan bod, maar we moeten de naam Booty Boutique natuurlijk wel eer aan blijven doen! Bereid je dus voor op een heerlijke workout, zweten en hard werken met extra liefde en aandacht voor de billen!

Booty Power

Als jij van keihard trainen houdt kan jij hier jouw hart ophalen! Bij deze knaller van een Booty Power wordt krachttraining ondersteund door heerlijke knalmuziek, wat ervoor zorgt dat jij nog een extra tandje bij gaat zetten! Zoek jouw grenzen op en word iedere training meer uitgedaagd en nog sterker.

Abs & Booty

Wij beloven dat deze workout net zo fijn is als de naam doet vermoeden. De buik en de billen zijn voor veel mensen toch wel de lekkerste spiergroepen om te trainen en dat is precies de reden dat wij deze workout aanbieden. Burning abbs en booty zijn gegarandeerd!

Shake that Booty

Are you ready to Twerk and Work that Booty?! Word jij ook zo gelukkig van dansen? Wil jij jouw billen, buik en benen strakker en sterker maken terwijl je de leukste twerkmoves leert? Dan ben je bij de Booty Boutique aan het juiste adres!

Menu